здравословно брауни
페이지 정보
작성자 Anja 작성일24-04-03 11:56 조회183회 댓글0건관련링크
본문
Наслади се на този неустоимо шоколадово брауни-орехов сет от 24 брауни мини с ядки от орехи – невероятно подходящ за фестивали по всякакъв повод!
Нашето брауни ще те очарова от раз с изобилието от разтопен на парчета какао, грубо нарязани ядки от орехи и нефилтрирана захар Мусковадо.
Специфичният замъкващ карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и ядките придават несравнимото обилност на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, обвита в… шоколад!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Ядки, мусковадо захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха червен шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Нашето брауни ще те очарова от раз с изобилието от разтопен на парчета какао, грубо нарязани ядки от орехи и нефилтрирана захар Мусковадо.
Специфичният замъкващ карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и ядките придават несравнимото обилност на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, обвита в… шоколад!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Ядки, мусковадо захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха червен шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.