здравословно брауни > 대구청운 로타리클럽

본문 바로가기
사이트 내 전체검색


회원로그인


국제로타리 3700지구 홈페이지

인터넷비즈니스 픽스넷 홈페이지

대구청운 로타리클럽

здравословно брауни

페이지 정보

작성자 Anja 작성일24-04-03 11:56 조회183회 댓글0건

본문

braunie-bisquit-square-1_1.jpgНаслади се на този неустоимо шоколадово брауни-орехов сет от 24 брауни мини с ядки от орехи – невероятно подходящ за фестивали по всякакъв повод!

Нашето брауни ще те очарова от раз с изобилието от разтопен на парчета какао, грубо нарязани ядки от орехи и нефилтрирана захар Мусковадо.

Специфичният замъкващ карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и ядките придават несравнимото обилност на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, обвита в… шоколад!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Ядки, мусковадо захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха червен шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


접속자집계

오늘
1,071
어제
2,069
최대
2,698
전체
128,222
그누보드5

인터넷비즈니스 픽스넷 - 국제로타리3700지구 정보센터
42242 대구광역시 수성구 지범로46길16-10 / T.053-953-0852 / F.053.953.0853 / Business No. 781-50-00142 / 대표 : 안재석
Copyright © 2019-2020 www.rotary3700.kr. All rights reserved.
상단으로
모바일 버전으로 보기